Sommarfest & Kickoff

Om ni längtar efter
event

 

Fira in sommaren med kollegorna och bjud in till fest! På mingelgården får ni en privat gömma att samlas och njuta av bra musik, tilltugg och dryck tillsammans. Festlokalen Bryggarsalen ligger bara en dörr in där ni slår er ner för en fantastisk trerättersmiddag lagad i vårt eget kök på fräscha råvaror i säsong.

I lokalen finns tillgång till 2 barer, scen och möjlighet för både DJ och band. Efter middagen gör vi plats för dansgolv resten av kvällen!

image (2)
Event
Det är ingen ordentlig fest utan god mat och med oss kan ni vara säkra på att vi lägger minst lika mycket krut på maten som allt runtomkring. Våra duktiga kockar lagar all mat från grunden på fräscha råvaror i säsong och välmående djur. Kökschef Martin Orchidéen med team har tagit fram menyer som passar olika tillfällen och lyssnar gärna om du har specifika önskemål. 
_MG_1941
Köket

Sommarfest eller Kickoff? Kolla in våra erbjudanden nedan!

SOMMARFEST 1190kr/pers exkl. moms.
 
 
  • 3-rätters middag alt Mingelmeny, tillgång till lokalen 17.30-01.00
  • Dryckespaket: 1 glas mousserande med snacks samt 3 glas husets vin/öl och kaffe
  • Mingelgården tillgänglig till 20.00, möblerad med ståbord, högtalare för bakgrundsmusik.
  • Festpaket med röd matta, pollare med rep, miljöbelysning i Bryggarsalen, tekniker i 4 tim. Scen med fast ljus, ljud, bild och 1 mikrofon. Planerar ni underhållning på scen under kvällen tillkommer teknikerkostnad.

Om vädret tillåter serveras fördrink med snacks på gården, dörrar står öppna in till Bryggarsalen för att sedan fortsätta kvällen där. Ni kan välja klassisk middagssittning med dansgolv efter middagen eller en mingelmiljö där vi dukar upp bufféer med mingelmat och möblerar med ståbord och loungemöbler för en fest med mycket rörelse och härlig stämning. Vill ni göra något extra kul under er fest - boka Quiz eller Game show!

Pris gäller för genomförande 1 maj– 30 september.
Villkor: Minimum 100 personer.
 
 
KICK-OFF   1450kr/pers exkl. moms
 
  • Lokalhyra halvdagskonferens inkl. konferenstekniker, tillgång till lokalen 13.00-01.00
  • Konferensfika med kaffe/té och bakverk. 3-rätters middag alt mingelmeny inklusive lokalhyra
  • Dryckespaket: 1 glas mousserande med tilltugg samt 3 glas husets vin/öl och kaffe.
  • Mingelgården tillgänglig till 20.00, möblerad med ståbord, högtalare för bakgrundsmusik. Festpaket med röda mattan, pollare med rep, miljöbelysning i Bryggarsalen, scen med fast ljus, ljud, bild och 1 mikrofon. Planerar ni underhållning på scen under kvällen tillkommer teknikerkostnad.

Gården finns tillgänglig för fika samt grupparbeten i stående mingel under eftermiddagen. Vi serverar gärna er fördrink på gården då vi möblerar om i Bryggarsalen för sittande middag eller mingelmiljö och ni kan även boka på tex ett quiz för att höja stämningen innan middagen. Vill ni skapa ett uterum på gården med både tak och möbler så ordnar vi gärna en offert från vår samarbetspartner Westmans!
 
Pris gäller för genomförande 1 maj– 30 september.
Villkor: Minimum 100 personer.

Projektledning från början till slut

Med många års erfarenhet i branschen vet vi exakt vad som krävs för det perfekta eventet. Låt våra projektledare leda er från start till slut med sin expertis!

Festförfrågan

Skicka oss ett meddelande så återkommer vi med offert och tillgänglighet.
image (3)