Sommmarfest & Kickoff

Om ni vill
event

 

Vare sig det gäller att avsluta inför semestrar eller kicka igång hösten så är vi redo att ta emot er för er företags kickoff eller sommarfest.  

Vår grundtanke är att planeringen ska vara smidig och genomförandet minnesvärt.

Med två olika paket, komplett med mat och dryck, samt även möjligheten att skräddarsy er tillställning efter era specifika önskemål, kan ni vara säkra på att er tillställning blir precis som ni tänkt er.

Från maj till oktober öppnar vi till vår innegård, en oas mitt i city där ni kan njuta av den härliga utomhusatmosfären under ert mingel, eftermiddagsfika eller era drinkar.

sommarfest företag innegård närbild kväll
Sommarfest & Kickoff

Det är ingen ordentlig fest utan god mat och med oss kan ni vara säkra på att vi lägger minst lika mycket krut på maten som allt runtomkring.

Kockarna fick feeling och tyckte det var dags för en sommarbuffé som hyllar säsongens bästa råvaror och lokala smaker. Oavsett om du föredrar kött, fisk eller vegetariskt, så finns något för alla.

Sommarbuffé

buffé sommar
Mat & Dryck

För dig som vill njuta av sommaren mitt i stan: en innergårdsoas för sommarfesten!   

Mingel med fördrink och snacks på innegården följt av en sommarbuffé och tillhörande dryckespaket* Innegård, festlokal till kl. 01. 

PRIS: från 1550 kr per person

Min 80 personer

Dryckespaket =
1 glas mousserande, 3 glas vin/öl

BOKA HÄR!

cavaglas-ute
Sommarfest

För dig som vill kombinera affärsstrategier med smakupplevelser

Konferenslokal, eftermiddagkaffe och fördrink på gården, sommarbuffé och tillhörande dryckespaket* Innegård, festlokal till kl. 21.

PRIS: 1490 kr per person

Min antal 80 personer

* Dryckespaket =
1 glas mousserande, 2 glas vin/öl

BOKA HÄR!

buffé sommar
Kickoff

 BRYGGHUSET + NI

Vilka är ni? Vilka vill ni vara? Vad vill ni uppnå?

Traditionellt, galet, konferencierer, föreläsare, teamaktiviteter, livemusik, trollkarl, veganmeny, avsmakningsmeny, långbord, quiz, mingel, DJ, loungehäng...

Tillsammans med er skräddarsyr vi er kickoff eller konferens och matchar med vad ni önskar, vågar, inte tänkt på, budget och möjligheter.

Kontakta oss idag på 08-555 352 02 eller info@brygghuset.se, eller skicka en festförfrågan HÄR!

 

pexels-cottonbro-studio-3419692-1
Skräddarsy

Exempel på aktiviteter

photobooth

Gameshow

En helkväll med lek, middag och mingel. Ingen miljonvinst utlovas, men däremot titeln som "Smartast på företaget"!

jezzochsanneaktivitet

Jezz och Sannes QUIZ

Jezz och Sanne är duon som alltid levererar quiz som täcker alla möjliga kategorier, intressen och expertiser. Utmana dina kollegor!

boxbreak

Boxbreak

En väska, 60 minuter – hinner ni lösa boxens utmaningar innan tiden är ute? BoxBreak är ett roligt och nervpirrande Escape Game där lagens samarbete & kommunikation är avgörande för framgång.

Projektledning från början till slut

Med många års erfarenhet i branschen vet vi exakt vad som krävs för det perfekta eventet. Låt våra projektledare leda er från start till slut med sin expertis!

Festförfrågan

Skicka oss ett meddelande så återkommer vi med offert och tillgänglighet.
image (3)