Brygghuset Delibaren

Mat från grunden på fräscha och ekologiska råvaror i säsong

delibaren Brygghuset 1

Om Delibar

En genuin smakupplevelse med god, rustik och ärlig mat gjord på kärleksfullt odlade grönsaker och välmående djur.

I Brygghusets entré hittar du vår Delibar, där du kan äta allt från en härlig långfrukost, lunch med kollegorna, AW efter arbetsdagen eller goda råvaror att köpa med dig hem. Allt mat lagas med respekt för djur och natur, och vi följer vad säsongen har att erbjuda. Välkommen att svänga förbi. 

Vill du boka Delibaren för fest eller event? Vi är tillgängliga för allt från företagsmingel till privata tillställningar, och lokalen passar för sällskap på upp till 120 personer. Kontakta oss för mer detaljer och prisförslag.

Frukost, lunch, barhäng och deli - allt under ett och samma tak

frukost

Frukost

Frukosten serveras mellan kl. 8.30-10 under vardagarna. Här kan du antingen välja mellan våra frukostpaket, eller kombinera själv bland frallor, äggrätter, yoghurt, smoothies och juicer. Med detta och en stadig kopp kaffe lovar vi en härlig start på dagen.

3-3

Lunch

Vi serverar lunch under veckodagarna. Alltid med stor variation, det är säsongen och suget som styr. På menyn hittar du bland annat rejäla grillade mackor, välkomponerade sallader & värmande soppor.

Kika gärna in vår instagram för mer information om dagens lunchutbud. Ni hittar oss på @delibaren.

Vill du förbeställa lunch?

Har du spetsat in dig på någon av veckans rätter, eller är ni ett större gäng från jobbet som vill luncha ihop?

Då går det utmärkt att förbeställa lunch för avhämtning. Se menyn för veckans alternativ, och boka på knappen nedan.

1-3

Barhäng

I Brygghusets anda har vi en spännande och levande lista med hantverksproducerad öl av små svenska bryggerier. Dessa kompletteras med en varierad vinlista, innovativa såväl som klassiska cocktails och dekadenta snacksrätter. Onsdag-fredag drar vi upp volymen och välkomnar dig in på AW.

delibar-orginalbild-forminskad-tiny

Deli

Vår deli är perfekt för de dagar du har brist på middagsinspiration, eller behöver en bjussig present att ta med dig. Här hittar du noga utvalda, spännande råvaror så som ost, chark, delikatesser och grönsaker i säsong. Vi hjälper dig gärna med inspiration och tips på vad du kan laga, det är bara att hojta till. Om någonting förblir osålt i delin förädlar vi det i köket och serverar under lunchen och AWn.

Brygghuset

Min vision är att delibaren ska få vara en kanal för en delad och genuin matglädje mellan mig och gästerna. Delibaren ska få representera husets puls och mötet mellan människor - stämningen ska vara så god att du vill ta med den hem.

Mikaela Eliasson Ansvarig delibaren
Delibaren 4

Öppettider

Måndag-fredag: 08.30-15
Onsdag-fredag: 16-22