Brygghuset Delibaren

Mat från grunden på fräscha och ekologiska råvaror i säsong

delibaren Brygghuset 1

Om Delibar

En genuin smakupplevelse med god, rustik och ärlig mat gjord på kärleksfullt odlade grönsaker och välmående djur.

I Brygghusets entré hittar du vår Delibar, där du kan äta allt från en härlig långfrukost, lunch med kollegorna, AW efter arbetsdagen eller goda råvaror att köpa med dig hem. Allt mat lagas med respekt för djur och natur, och vi följer vad säsongen har att erbjuda. Välkommen att svänga förbi. 

Vill du boka Delibaren för fest eller event? Vi är tillgängliga för allt från företagsmingel till privata tillställningar, och lokalen passar för sällskap på upp till 120 personer. Kontakta oss för mer detaljer och prisförslag.

Frukost, lunch och barhäng - allt under ett och samma tak

kaffe-i-delibaren

Frukost

Frukosten serveras mellan kl. 8.30-10 under vardagarna. Här kan du antingen välja mellan våra frukostpaket, eller kombinera själv bland frallor, yoghurt, smoothies och juicer. Med detta och en stadig kopp kaffe lovar vi en härlig start på dagen.

lunch-delibaren-2023

Lunch

Vi serverar lunch under veckodagarna. Alltid med stor variation, det är säsongen och suget som styr. På menyn hittar du bland annat rejäla grillade mackor, välkomponerade sallader & värmande soppor.

Kika gärna in vår Instagram för mer information om dagens lunchutbud. Ni hittar oss på @delibaren.

Vill du förbeställa lunch?

Har du spetsat in dig på någon av veckans rätter, eller är ni ett större gäng från jobbet som vill luncha ihop?

Då går det utmärkt att förbeställa lunch för avhämtning. Se menyn för veckans alternativ, och boka på knappen nedan.

delibar-orginalbild-forminskad-tiny

Barhäng

I Brygghusets anda har vi en spännande och levande lista med hantverksproducerad öl av små svenska bryggerier. Dessa kompletteras med en varierad vinlista, innovativa såväl som klassiska cocktails och dekadenta snacksrätter. Onsdag-fredag drar vi upp volymen och välkomnar dig in på AW.

Öppettider

Måndag-fredag: 08.30-15
Onsdag-fredag: 16-22