Brygghuset Meeting

För dig som vill skapa minnesvärda
event

Planerar du en större sammankomst erbjuder vi vår största lokal – Bryggarsalen. Här får sekelskiftsarkitektur möta modern teknologi, med andra ord perfekta förutsättningar för ett möte med det lilla extra.

Lokalen rymmer 200 sittande personer med möjlighet för 600 minglande gäster.  Vi finns alltid nära till hands och hjälper till med allt från konferenslunch till AWn.

bryggarsalen-konferens-optimized
Stora möten

Behöver du en bekväm och inspirerande plats för dina möten och idépresentationer?

Med 7 varsamt inredda mötesrum som rymmer 6 till 24 deltagare vardera, erbjuder vi en intim och professionell miljö för produktiva möten. Alla rum är strategiskt belägna intill loungeytor, perfekt för avkopplande pauser mellan diskussioner.

Nybryggt kaffe och färsk frukt finns i mängder, och vi är alltid redo att hoppa in och hjälpa till om tekniken inte samarbetar.

Brygghuset-meeting-room-321.1
Mindre möten

Boka mindre möten online

Här kan du boka dina mindre möten direkt online. Oavsett om det gäller för en timme, en halvdag eller heldag så finns det en lokal tillgänglig för er.

Har du några frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss via telefon 08-555 352 02 eller mail info@brygghuset.se.

Brygghuset-meeting-lounge-3-1

Vårt erbjudande

Våra k-märkta lokaler lämpar sig för de flesta typer av event, så länge fokus ligger på god mat, härlig dryck och en trevlig atmosfär.

Låt vårt köksteam ordna med lunch och fika. I vårt matpaket ingår frukt i lokalen, frukostmacka med kaffe/te, lunch med nybakat bröd, sallad och kaffe på maten samt eftermiddagskaffe med bakverk och energishot. Allt lagas in house. Självklart finns tillgång till kaffe, te och frukt under hela dagen.

Oavsett om ni behöver en lokal för styrelsemötet eller för den årliga kick-offen finns det lokaler i Brygghuset som passar för ert event. Hör av er med ert upplägg så bollar vi gärna vad som passar bäst för er.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om just ditt möte eller konferens!

Behöver ni en digital plattform för live-streaming av föreläsningar och utbildningar? Brygghuset erbjuder helhetslösningar med allt från mindre webbinarium till större tv-produktioner.

Vi hjälper er från start till slut, med studios i olika miljöer och prisklasser. 

Tveka inte att fråga oss, vi löser det mesta och gör mer än gärna det där lilla extra för just er produktion. Kontakta oss för mer information, teknisk specifikation om de olika paketen samt priser.  

studio-bs
Digitala möten

En del av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att vi på Brygghuset är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens kvalitetssystem. Vi är helt enkelt proffs på att guida dig till bättre möten! Brygghuset äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige.

Liksom alla övriga anläggningar är vi miljömärkta och medlemmar i Visita. Läs mer:  www.svenskamoten.se
Vi erbjuder mötestjänster!  Våra utbildade mötesrådgivare vägleder er genom planeringen.

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

svm-sigill-colour-1

svm-logo-faerg-primaer4x-3

Våra flexibla lokaler lämpar sig för alla typer av möten och konferenser

bryggarsalen-konferens-optimized

Bryggarsalen

En unik, K-märkt lokal med 8 meter i takhöjd med tillhörande entresolplan. Svängda marmortrappor, stora fönster bidrar med ljus, rymd och atmosfär. Den hundraåriga lokalen är nyligen renoverad, och med konservators varsamma hand i kombination med nutida teknik- och bekvämlighetsbehov har detta gamla pilsnerbryggeri anpassats till 2020-talet. Bryggarsalen är vår största lokal som rymmer upp till 220 sittande eller 600 minglande personer.

Brygghuset-meeting-room-314

Mötesrum 314

Detta mötesrum är beläget på plan 3, högst upp i huset. Rummet på 42 kvm rymmer upp till 20 personer och är utrustat med projektor. På samma våningsplan finns loungeytor för kaffepausen.

Brygghuset-meeting-room-315

Mötesrum 315

Ett luftigt och modernt mötesrum på 37 kvm för upp till 16 personer. Här ingår 85" skärm och videoteknik för upp till ca 10p. Tillgång till loungeytor på samma våningsplan.

Brygghuset-meeting-room-306

Mötesrum 306

Detta rum på 27 kvm är perfekt för möten, workshops eller föreläsningar för upp till 12 personer. Här finns en 75” skärm och teknik för videomöten. I anslutning till rummet finns delade loungeytor för era förtjänade kaffepauser.

Brygghuset-meeting-room-307-308

Mötesrum 307 & 308

Dessa två rum passar för mindre möten och sammankomster. Rummen är 15 kvm, rymmer upp till 8 personer och är utrustat med 65” skärmar med videoteknik. Precis runt hörnet finns gemensamma loungeytor när ni behöver sträcka på benen.

Brygghuset-meeting-room-321.2

Mötesrum 321

Ett mötesrum på 15 kvm för upp till 6 personer. Rummet är utrustat med 55” skärm och videoteknik. När ni behöver sträcka på er och fylla på energin med en kopp kaffe, finns gemensamma loungeytor på samma våningsplan.

humle4

Humlegården

Humlegården är belägen en trappa upp i det anrika Brygghuset. Lokalen är 45 kvm och rymmer 24 personer. Utrustad med projektor, whiteboard, blädderblock och wifi är denna ljusa och härliga lokal perfekt för det mindre mötet, kursen eller workshopen. Lokalen är ej tillgänglighetsanpassad.

kornboden

Kornboden

Kornboden är ett 30 kvm stort mötesrum och är utrustad med projektor, whiteboard, blädderblock och wifi. Denna mysiga lokal rymmer 10 personer och är perfekt för det interna, mindre mötet. Lokalen är ej tillgänglighetsanpassad.

Kan man ha videomöte hos er?

Ja självklart! Vi erbjuder olika lösningar beroende på kundens behov – kontakta oss gärna för offert och diskussion om upplägg!

Vilka tider har er bokning öppet?

 Vår bokning år redo att ta emot era frågor, förfrågningar eller planeringar inför kommande event mån-fre 8.30-17.00. Kontakta oss på info@brygghuset.se  alternativt ring oss på 08-555 352 02.

Har ni parkeringsplatser?

Vi har tyvärr inga parkeringsplatser att erbjuda men det finns parkering på gatorna runt om Brygghuset samt i flera närliggande parkeringshus. Vårt närmaste parkeringshus är Riddarsporrengaraget, Hagagatan 19 - där finns det även laddplatser för elbil. 

Hur många personer får plats i era lokaler och hur många grupprum har ni?

Vi har 10st lokaler i olika storlekar från 2-220pers, vissa har en mer flexibel möblering. Vi kan avsätta ca 4 mötesrum för bokning som grupprum i mån av plats. Bryggarsalen har även många ytor där era deltagare kan ha gruppdiskussioner. 

Vad finns det för teknisk utrustning i de olika lokalerna?

 I Bryggarsalen ingår projektor, wifi, hörslinga och scen (max 6x4 meter). I de övriga mötesrummen ingår projektor eller bildskärm med videoteknik samt wifi.

Var kan jag ställa min cykel under dagen?

Cykelställ finns ute på hörnet av byggnaden, korsningen Frejgatan/Norrtullsgatan. Tyvärr kan vi inte förvara elcyklar/scootrar eller liknande utan hänvisar till cykelgarage på Odenplan. https://www.stockholmparkering.se/parkeringar/cykel/Odenplans-cykelgarage/ .

Kan ni hjälpa oss boka en aktivitet till vårt möte?

Självklart! Vi samarbetar med flera aktivitetsbolag och kan hjälpa er att hitta rätt aktivitet för ert möte. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kunden har ordet

Dagkonferens maj -22

"Vi är mycket nöjda med den service vi fick. För lokalen och den tekniska utrustningen. Allt fungerade mycket bra. Maten var uppskattad och även fm o em fikat. Stort TACK"

Dagkonferens & fest maj -22

"Tack vare alla i ert team, kunde vi genomföra vårt program från början till slut, precis som vi tänkt oss! MAGISKT 🌟 Vi kan inte tacka nog för er service och vänlighet. Alla borde tillbringa minst en kväll i sitt liv i era lokaler som tillsammans med ert bemötande, gör den oförglömlig. Flera gånger under kvällen fick vi så fin respons av våra kollegor. Det hade vi inte kunnat få utan er ❤️ Hälsa så gott från oss. Stort, stort TACK!"

Kickoff aug -22

"Wow allt från er sida var topnotch!!! Tack!!! grym personal!!! Alla vad jag har hört hittills tyckte allt var superlyckat!!! Tack ska ni ha!"

Dagkonferens med mingel sep -21

"Alltid lika kul att vara hos er 😊 Och jag vill verkligen ännu en gång tacka för att ni är så otroligt flexibla och hjälpsamma! Det betyder så otroligt mycket för oss i dessa osäkra tider."

Dagkonferens dec -22

"Tack för en bra dag hos er igår. Vi är så nöjda med allt. En perfekt lokal för att hålla ihop gruppen, mycket god mat, mycket serviceminded personal och en kanontekniker. Så vi är verkligen supernöjda och kan definitivt tänka oss att komma tillbaka 😊"

Dagkonferens nov -22

"Det var väldigt smidigt och bra att vara hos er. Och, teknikern som hjälpte oss gjorde ett strålande jobb när vi plötsligt fick ställa om till en kombo av digitalt  och fysiskt med anledning av vädret. Visste inte om att ni fanns som konferensanläggning. Återkommer gärna igen!"