Brygghuset Privata event

Vill du gå all in på födelsedagen, bröllopsfesten eller ordna en överraskningsfest till någon du tycker om?

Då passar Bryggarsalens pompösa känsla som handen i handsken.

Lokalen Bryggarsalens stora, vackra fönster, generösa takhöjd och mix av historisk och modern arkitektur skapar ambience för en oförglömlig kväll. Kök, servis och projektledare hjälper till att planera kvällen tillsammans med er så det blir precis som ni tänkt er.

_MG_6877

Jubileum. Fylla jämnt. Förgylla en grå novemberkväll. Det finns många anledningar och tillfällen att fira. Och vill du slå på stora trumman och letar efter en minnesvärd lokal har du hittat rätt.

Tillsammans med er planerar vi kvällen utefter vad ni firar. För tal och uppträdanden finns en upphöjd scen med ljudanläggning, och vill ni dansa efter middagen kan vi snabbt ordna om möblemanget. Är ni på jakt efter en DJ eller artist hjälper vi gärna till och arrangerar.

 

 

DSCF2304
Fester

Inför festen efter den största och viktigaste högtiden i sitt liv ska inget lämnas åt slumpen. Välkomna att ha er bröllopsfest hos oss, vi ser till att tillsammans med er planera allt in i minsta detalj.

Bryggarsalen är en perfekt förlängning till en bröllopsceremoni - de 8 metrarna i takhöjd och vackra sekelskiftsstuckaturerna bidrar med en elegant känsla. Vid fint väder kan gästerna välkomnas med bröllopsskål på vår mingelgård.

 

image (6)
Bröllop

Det är ingen ordentlig fest utan god mat och med oss kan ni vara säkra på att vi lägger minst lika mycket krut på maten som allt runtomkring. Våra duktiga kockar lagar all mat från grunden på fräscha råvaror i säsong och välmående djur.

Kökschef Martin Orchidéen med team har tagit fram menyer som passar olika tillfällen och lyssnar gärna om du har specifika önskemål.

På dryckeslistan har våra sommelierer låtit öl från svenska mikrobryggerier samsas med handplockade viner. Vill man dricka alkoholfritt finns såklart alternativ av motsvarande kvalitet.

brygghuset-mat
Köket

Skicka en festförfrågan

Varmt välkommen att skicka in en festförfrågan. Här kan du fylla dina önskemål så återkommer vi så fort som möjligt. 

Har du några spontana frågor kan du läsa under fliken “Vanliga frågor” eller kontakta oss via telefon 08-555 352 02 eller mail info@brygghuset.se.

pexels-inga-seliverstova-3394222

Vanliga frågor

Vilka tider har er bokning öppet?

Vår bokning är redo att ta emot era frågor, förfrågningar eller planeringar inför kommande event mån-fre 8.30-17.00. Kontakta oss på info@brygghuset.se alternativt ring oss på 08-555 352 02, vi bokar gärna in en visning av våra fina lokaler.

Hur många personer kan man vara i Bryggarsalen?

Bryggarsalen har en flexibel möblering med plats för upp till 220 sittande gäster och upp till 600 gäster i mingel. 

Kan ni erbjuda övernattning?

Nej men vi samarbetar med Best Western Time på Vanadisvägen, 2 kvarter från Brygghuset. De erbjuder våra kunder 18% på BAR-priser.

Kan man få gluten- och laktosfri mat?

Javisst, vi kan tillmötesgå de flesta kostrestriktioner men inte tillhandahålla dietkost.

Får man ta med egen mat och dryck till er lokal?

Nej, vi sköter allt gällande mat och dryck så ni kan fokusera helhjärtat på er bröllopsfest. Det enda vi inte kan ordna med är bröllopstårta så det är ni välkomna att ta med er, men vi hjälper er såklart med serveringen.