Brygghuset Meeting - Bryggarsalen

För dig som vill skapa minnesvärda
event

Oavsett om du letar lokal för er årliga konferens, en branschmässa, seminarie eller produkrelease vågar vi lova att denna pärla med sina vackra fönster och 8 meter i takhöjd passar perfekt. Med lång erfarenhet av eventplanering hjälper våra mötesrådgivare dig att planera allt in i minsta detalj. 

konferens-event4
Flexibla lokaler

Bryggarsalen

kvm
400
Minglande
600
Biosittning
220
Öar
150

Vårt erbjudande

Våra k-märkta lokaler lämpar sig för de flesta typer av event, så länge fokus ligger på god mat, härlig dryck och en trevlig atmosfär.

Låt vårt köksteam ordna med lunch och fika. I vårt matpaket ingår frukt i lokalen, frukostmacka med kaffe/te, lunch med nybakat bröd, sallad och kaffe på maten samt eftermiddagskaffe med bakverk och energishot. Allt lagas in house. Självklart finns tillgång till kaffe, te och frukt under hela dagen.

Oavsett om ni behöver en lokal för styrelsemötet eller för den årliga kick-offen finns det lokaler i Brygghuset som passar för ert event. Hör av er med ert upplägg så bollar vi gärna vad som passar bäst för er.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om just ditt möte eller konferens!

Behöver ni en digital plattform för live-streaming av föreläsningar och utbildningar? Brygghuset erbjuder helhetslösningar med allt från mindre webbinarium till större tv-produktioner.

Vi hjälper er från start till slut, med studios i olika miljöer och prisklasser. 

Tveka inte att fråga oss, vi löser det mesta och gör mer än gärna det där lilla extra för just er produktion. Kontakta oss för mer information, teknisk specifikation om de olika paketen samt priser.  

studio-bs
Digitala möten

Boka mindre möten online

Här kan du boka dina mindre möten direkt online. Oavsett om det gäller för en timme, en halvdag eller heldag så finns det en lokal tillgänglig för er.

Har du några frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss via telefon 08-555 352 02 eller mail info@brygghuset.se.