
Kock
Vi söker dig som älskar att laga mat och vill utvecklas inom ditt yrke. En grundförutsättning är att du gått någon form av kockutbildning.
Det är väldigt positivt om du har mer än 3 års yrkeserfarenhet men viktigare är din attityd till yrket och vilja att utvecklas med oss. Vi värdesätter också en förmåga att förstå vår matfilosofi samt att du har viljan att engagera dig i att ge våra gäster en riktigt bra matupplevelse.
På Brygghuset lägger vi stor vikt i att ge våra gäster god, vacker och vällagad mat. Vi jobbar mycket med ekologiska råvaror och vi är noga med vad vi väljer för kött, fisk och fågel.
I Brygghusets kök består det dagliga jobbet av att förse våra ca 50 – 250 konferensgäster med frukost, lunch och eftermiddagsfika, vi lagar allt själva från grunden. Dessutom gör vi även 3-rätters middagar ofta till ca 100–200 gäster, där ambitionsnivån är hög och vi verkligen gör allt för att leverera något som gör oss stolta och våra gäster supernöjda.
• Tjänsten är såväl dagtid som kvällstid. Även helgjobb kan förekomma.
• Vi erbjuder en tillsvidareanställning, startdatum enligt överenskommelse.
• Lön enligt Visita kollektivavtal för hotell- och restaurangpersonal.
• Vi har löpande rekrytering
Låter det intressant? I så fall, tveka inte att höra av er till oss omgående. Kontakta Köksmästare Martin Orchidéen, martin@brygghuset.se
- Antal kockar i huset
- 4