Brygghuset Event

Vi anordnar event som du sent kommer att glömma - allt från
event

Oavsett om du letar efter en unik plats för din lansering av senaste romanen, en sommarfest för de anställda eller för att fira fjolårets framgångar, kommer Bryggarsalens atmosfär bidra till en pampig känsla. 

Efter många år inom branschen har vi verktygen för att underlätta för er i planeringen, vi hjälper med glädje till med både idéer och utförande. All mat lagas in house och tillsammans med er sätter vi ihop en passande meny till kvällen.

foretag-middag-klippt
Företag

Anordna er fest eller ert bröllop i våra unika och K-märkta lokaler mitt i centrala Stockholm. Vi garanterar verkligt god och kärleksfullt tillagad mat av de bästa råvarorna, en historisk plats med 8 meter i takhöjd och vackra inslag av koppar, marmor samt stora vackra fönster.

Spela dansmusiken i vår proffsanläggning med hjälp av ett liveband, DJ eller din egen favoritlista med partymusik. Önskar ni liveunderhållning eller den bästa dj:n så har vi de rätta kontakterna.

bryggarsalen-bröllop
Privat
Antal minglande gäster
360
Antal sittande gäster
220
Antal minglande gäster hösten 2022
600

Vår bredd

Våra k-märkta lokaler lämpar sig för de flesta typer av event, så länge fokus ligger på god mat, härlig dryck och en trevlig atmosfär.

Förutom födelsedagar, bröllopsfester och kickoffer har vi tidigare arrangerat SM i spansk vinprovning, dryckesmässor, film- och reklamfilmsinspelningar, game night, frisör SM, dansshower och festivaler.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om just ditt event!

Vill du hitta på något kul och behöver inspiration? Här är några event vi arrangerat genom åren.

photobooth

Företagsfest med Game Show

En helkväll med lek, middag och mingel. Ingen miljonvinst kanske, men däremot titeln av “Smartast på företaget”.

mässa-bs2

Branschmässor

Dynamiska mässor med upp till 40 utställnings-platser och 300 besökare som skapat kreativa och inspirerande möten för respektive bransch.

vin

SM i spansk vinkunskap

För vinnörden som vill skapa ett event för likasinnade. Om du ordnar inbjudningslistan, fixar vi med vinerna och glasen.

standup

Livepoddar och standup

Personliga framträdanden som arrangerats både som mer intima med sittande middagsgäster, men också med en stimmig och bubblande stämning med ståplatser för 300 personer.

filmning

Filmproduktioner

Bryggarsalen med generös takhöjd, originalkakel och svängda trappor har tidigare bjudit in till film- och reklamfilmsinspelningar.

bryggarsalen-event-nmc

Dagsevent med NMC

Ett exempel på hur man förenar nytta med nöje. En dag av seminarium, program på sen, workshop som sedan avslutades med mingel och middag.

Skicka en festförfrågan

Varmt välkommen att skicka in en festförfrågan. Här kan du fylla dina önskemål så återkommer vi så fort som möjligt. 

Har du några spontana frågor kan du kontakta oss via telefon 08-555 352 02 eller mail info@brygghuset.se.

cavaglas-pafyllning

Kunden har ordet

Julfest nov -21

"Allt fungerade superbra igår! 😁 Både maten och servicen var super och alla som var där var väldigt nöjda och glada. Stort tack och på återseende!"

Mingelevent aug -22

"Det var en magisk kväll, vi var väldigt nöjda. Maten, Lokalen och er personal var på topp."

Workshop med mingel maj-22

"Stort tack själva, vi är otroligt nöjda med den fina em och kväll vi fick på Bryggarsalen!"

Föreningsstämma och galamiddag apr -22

"Tack själv, trevligt att ses och vi fick en jättelyckad stämma. Alla gillade stället och ni gav oss jättefin och vänlig service. Tusen tack för allt! Vi hade så många nöjda medlemmar. räkna med att vi återkommer till er i en framtida stämma!"