Blogg

Il Podino gör premiär i Brygghuset!

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Il Podino gör premiär i Brygghuset!</span>

Ikväll gör Il Podino och det italienska köket (världens bästa?) en efterlängtad entré med matlagningskurs och middag i Brygghuset för sin första grupp! Nu öppnar vi för bokningar under 2023 för dig, familjen, vännerna eller kollegorna, kontakta info@brygghuset.se så får ni höra mer! 

Il Podino är en Italiensk matpod & tv på svenska av och med Anders Strand (kock) och Jonas Malmborg (journalist), nu även i Brygghuset med ett uppslag av matupplevelser.

Under Jonas år i Italien drev han tillsammans med familjen ett litet hotell i den lilla byn Monterongriffoli, på den toscanska landsbygden. I köket lagades genuin italiensk mat från grunden med råvaror från lokala producenter. Men det var ingen ”one man show”, jag var sällan ensam vid spisen. Hotellgäster, grannar från byn eller vänner från Sverige hjälpte ofta till bland grytor och karotter.

Så är Il Podino uppbyggt, det är socialt, välkomnande och roligt. I det italienska köket finns inga genvägar. Med högklassiga råvaror och exakt teknik skapar du fantastisk mat. 

Därmed inte sagt att matlagning måste vara pedantisk och pretentiös. Nej, det ska vara roligt, lustfyllt och lärorikt att laga mat. Och det är ett lagarbete – där alla samarbetar mot ett gemensamt mål: en välsmakande festmåltid.

ilpodino_mutti-scaled