Blogg

Cowork i världsklass vid Odenplan

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Cowork i världsklass vid Odenplan</span>

Under hösten har vi öppnat en helt unik arkitektritad full-service cowork i Brygghuset vid Odenplan. Det vackra sekelskiftesbryggeriet, med 5 meter i takhöjd, har av DAP arkitektbyrå (bakom Yasuragi, SPACE, Cirkus mfl.) förvandlats till en dynamisk mötesplats mitt i Stockholm där cowork är en del av en bredare satsning på främjandet av kulturnäringen.

2, 4, 8 eller 20 personer? Vår cowork huserar på de översta planen i byggnaden och innehåller både enskilda arbetsplatser, privata kontorsrum, mötesrum, lounger, telefonrum. Vidare har Brygghuset en toppmodern konferensdel, en eventsal och scen för upp till 600 gäster samt restaurang och @Delibaren.

Tror du att det är något för er? Välkommen hit så bjuder vi på både på en visning, kaffe eller lunch i Delibaren. Hör av dig till info@brygghuset.se så hittar vi en tid!

Plan 2 Social Space 3-1