Brygghuset Work

En öppen och kreativ kontorsmiljö med förstklassig funktion och inredning där dina idéer kommer till liv

brygghuset-meeting-exempel-tva
brygghuset-cowork-entré-lounge-rendering
renderingsbild 3-klippt

Om Work

Välkommen att jobba i vårt coworkingspace ett stenkast från Odenplan.

Vi har omvandlat de två översta våningarna i Brygghuset till ett 1000 kvm luftigt kontorslandskap där dina kreativa och nytänkande idéer får komma till liv.

Med sikte på att framhäva husets arkitektoniska elegans får de två planen en tydligt redovisande och lätt industriell karaktär där installationer görs synliga. Känslan gestaltas vidare genom val av glaspartier, ljussättning, möblering och inredning, allt från kända kvalitetsvarumärken. 

Här ryms exklusiva kontorsrum, dedikerade arbetsplatser tysta telefonrum och privata rum med den senaste tekniken dit du kan ta möten eller hålla presentationer. Alla inredda med eleganta och bekväma möbler så du enbart kan lägga krutet på det viktiga.

brygghuset-cowork-rendering

Hyr ett privat kontorsrum, arbetsplats i öppen yta, mötesrum för presentationer – eller tillgång till alltihop

renderingsbild 3-klippt

Privata kontorsrum

För er som vill ha ert kontor i ett av Stockholms hetaste områden just nu – Odenplan, så har Brygghuset Work kontorsum för allt mellan 2-8 personer. Är ni fler på företaget men brukar inte vara inne på kontoret samma dagar? Lägg då bara till ett par medlemskap.

Välj mellan möblerade privata kontor i storlek 7,5 – 42,5 kvm

renderingsbild 2-klippt

Dedikerade arbetsplatser

Hyr en möblerad privat kontorsplats med förvaring. Passar dig som föredrar en egen plats i öppet landskap framför ett privat kontor.

Är du egenföretagare eller bara någon som rör dig mycket i stan mer än vad du är på kontoret? Då är våra dedikerade arbetsplatser perfekt för dig, en egen plats att landa på mellan alla möten där du dessutom har ditt eget förvaringsutrymme. Självklart har du tillgång till all fullservice som ingår även för kontorsrummen. 

Dedikerade platser
53
renderingsbild 1-klippt

Mötesrum

Fullt inredda mötesrum med komplett utrustning och service för bästa möjliga upplevelse, både i person och digitalt.

Våra mötesrum passar för allt från den mindre gruppen upp till 20 personer.
Hyr hel- eller halvdag och beställ mumsiga frukostsmörgåsar, en härlig lunch eller kanske bara en stärkande kopp kaffe med bakverk till eftermiddagens möte. Allt lagas i vårt eget kök på plats!
 

Mötesrum 4-24p
7

Skicka en
intresseanmälan

Vill du bli en del av vårt community? Varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Har du några spontana frågor kan du kontakta oss via telefon 08-555 352 02 eller mail info@brygghuset.se

 

dörr-logga-klippt

Fördelarna med att hyra hos oss är många

Vi har lagt krutet på att omvandla dessa två våningsplan till en behaglig arbetsplats med fokus på både design och komfort. Ingenting är lämnat åt slumpen - allt från ljussättning, inredning och val av glaspartier är handplockade för en så lugn och proffsig atmosfär som möjligt. Med en lätt industriell och avskalad karaktär erbjuder vi ett snyggt kontor där du enbart behöver tänka på ditt.

Vår reception är bemannad från 08-17, och vi finns alltid nära till hands om du behöver hjälp med teknikstrul, bokning av mötesrum eller din lunchbeställning. Alla kontor är utrustade med stiliga möbler i form av skrivbord, kontorsstol och förvaring. Du får tillgång till skrivare och scanner, loungeytor, kaffe och frukt. Dessutom serveras frukost varje fredag!

Som medlem har du en helt unik möjlighet att ta del av de aktiviteter som finns i huset, allt från event i pampiga Bryggarsalen till AW i vår nya Delibar. Såklart till ett fördelaktigt pris.
Vi ser oss som evenemangs- och mötesspecialister och med husets fulla potential kan vi skapa dynamiska event och mingel i vår vackra Bryggarsal samt inspirerande, effektiva möten.

  • Bemannad reception
  • Tillgång till alla lougeytor
  • Friktionsfritt WiFi
  • Förvaringsmöjligheter
  • Telefonrum
  • Kaffe, te och frukt
  • Frukost på fredagar
  • Pentry
  • Tillgång till skrivare
  • Exklusiva rabatter

Vi har två våningsplan inklusive en entresol som passar alla olika typer av behov

brygghuset-cowork-mötesrum-rendering

Plan 2

Hjärtat av Brygghuset Work! Här finns kontorsrum och dedikerade arbetsplatser. Behöver du smita iväg och ta ett samtal, finns våra tysta telefonrum på detta våningsplan. Utan bokning eller extra kostnad.

Plan 2
brygghuset-cowork-rendering

Plan 2 - Entresol

På entresolen finns spatiösa lounge- och sittytor med utsikt över våningsplanet och våra stora, vackra fönster. Perfekt plats för pauser och måltider tillsammans med kollegor och andra medlemmar i huset. Här hittas även våra telefonrum som kan användas närsomhelst under dagen, utan att behöva bokas i förväg. 

Plan 2 - Entresol
renderingsbild 1klippt

Plan 3

På plan 3 hittar ni vår reception som är bemannad mellan 8-17. Hit går ni om ni vill boka mötesrum, beställa lunch eller fika eller om tekniken strular. På detta plan finns även dedikerade arbetsplatser och mötesrum för upp till 20 personer. Här kan ni sammanstråla i vår härliga lounge för spontana samtal och en god kopp kaffe.

Plan 3

Vanliga frågor

Var kan jag ställa min cykel under dagen?

Cykelställ finns ute på hörnet av byggnaden, korsningen Frejgatan/Norrtullsgatan. Tyvärr kan vi inte förvara elcyklar/scootrar eller liknande utan hänvisar till cykelgarage på Odenplan. https://www.stockholmparkering.se/parkeringar/cykel/Odenplans-cykelgarage/ .

Vad har ni för olika möjligheter till cowork-plats?

Brygghuset Work erbjuder både enskilda kontorsrum och dedikerade arbetsplatser i ett öppet kontorslandskap och passar dig som vill hyra per månad.

Hur blir jag medlem?

Du kontaktar oss på info@brygghuset.se alternativt slår oss en signal på 08-555 352 02 och meddelar oss ert upplägg, så återkommer vi med vad vi har att erbjuda. Vi bokar gärna in en visning så ni får en känsla av Brygghuset Work.