Blogg

Premiär 11 april - livetsgoda@brygghuset

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Premiär 11 april - livetsgoda@brygghuset</span>

Utforska och njut av Livetsgoda@Brygghuset

Brygghuset bjuder in till en gastronomisk resa som kommer att kittla dina smaklökar och ge utrymme för härliga minnen.

Du är varmt välkommen till Livetsgoda@Brygghuset - vårt senaste koncept för social samvaro och matinspiration under torsdagar framöver i Delibaren hos oss!

Premiär den 11 april kl. 17-20

Vi på Brygghuset är stolta över att presentera vårt nya koncept för torsdagskvällar – en stund dedikerad till mat och dryck i en atmosfär av glädje och gemenskap.

Med vår passionerade kockstab, kreativa personal och inbjudna gäster kommer varje kväll att vara fylld med spännande matkoncept och oförglömliga smakupplevelser.

Som vår VD, Gunnar Wester, uttryckte det: "Vår vision är att skapa en plats där nyfikna, sociala människor kan samlas, utforska nya smaker och skapa minnen tillsammans. Livetsgoda@Brygghuset är vår senaste satsning för att göra just detta möjligt."

Asian Street Food - Kickstarta med oss!

Under vår premiärkväll bjuder vi in dig att delta i en resa till Asiens gator med vår specialkomponerade meny av smaker från öst. Prova vår smakportionstallrik med tre olika rätter för endast 250 kr. För den som önskar en individuellt utvald upplevelse går det även att beställa enstaka läckerheter från menyn.

Kommande teman att se fram emot:
Taco & Tequila – Brygghusets touch på tacos och förfriskande tequila-drinkar. Dessertvinsdate – En sötsmakares himmel där du kan para dina favoritdesserter med noga utvalda viner.
Pizzette Party – Våra oerhört populära flatbreads, generöst toppade med Svamp & tryffel, Nduja och Margarita. Innan dess en liten charkbricka.
Smörrebröd/ Pilsner/ Akvavit - En hyllning till den danska smørrebrödskulturen ackompanjerad av välsmakande pilsner och snaps.

Utforska, Smaka och Umgås : Välkommen till livetsgoda@Brygghuset!

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss, oavsett om du är matentusiast, dryckesexpert eller bara vill ha en trevlig kväll med vänner.

Välkommen den 11 april!