Ska du och din partner fira er bröllopsdag? Eller fyller du jämt? Det finns vissa högtider som bör firas lite extra och det kan du med fördel göra på någon av Öckerös vackra skärgårdsöar. Om du bor i närheten av Göteborg är du bara cirka 30 minuter bort från dessa fantastiska ställen. Om du ska fira något speciellt kan du gärna slå på stora trumman och boka både restaurang och hotell. Under sommaren är det ganska fullt och man får vara ute i god tid. Lite senare på hösten kan man dock hitta erbjudanden till bra priser.

Leta upp en fin restaurang

Förutom att bo på hotell eller vandrarhem brukar många vilja gå ut och äta när de ska fira något speciellt. Därför är det verkligen läge att leta upp en riktigt fin restaurang. Idag finns det många möjligheter att låna pengar snabbt och enkelt om man skulle behöva. På Öckerö är det många restauranger som fokuserar på fisk och skaldjur. Fundera först över vilken typ av mat du vill äta när det är dags för middagen. Sedan kan du börja sortera bland de restauranger som finns. Många har även en underbar utsikt över havet, vilket kan vara ännu ett skäl att boka en viss krog.

Läs recensioner och boka bord

Om du inte varit på Öckerö tidigare kan du spana in våra artiklar här på sajten där vi tipsar om några restauranger. Du kan även läsa recensioner på nätet för att få en uppfattning om vad andra gäster tyckte om både mat och service. När du väl bestämt dig rekommenderar vi att du bokar bord i god tid för att vara 100 % säker på att få en plats. De flesta restauranger erbjuder bordsbokning, speciellt om det handlar om fine dining. Om du går in på restaurangens hemsida får du upp mer information och kontaktuppgifter.