Blogg

Odenplan blev precis lite vackrare

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Odenplan blev precis lite vackrare</span>

Det är med glädje och stolthet vi meddelar att vårt nya koncept för Brygghuset är redo att lanseras den 1 september. Vi har under året upprustat denna gamla, anrika institution till en verksamhet för möten mellan människor med fokus på event, möten, coworking och livekonserter.

Från att ha störst fokus på vårt flaggskepp, den k-märkta lokalen Bryggarsalen, har vi nu breddat verksamheten till hela huset. Därför har vi bytt namn till ett mer passande - Brygghuset - och även kompletterat namnbytet med en ny grafisk profil och hemsida.

1000 kvadratmeter över de två översta våningarna är nu omvandlade till ett toppmodernt coworkingspace. Därmed kan vi nu erbjuda ett av Stockholms mest centrala och smidiga ställe att jobba på. Här välkomnar vi er som värdesätter att jobba i ett centralt läge med snygga och bekväma möbler och rum, och bemannad reception med konstant tillgång till en hjälpande hand.

Ni kan under hösten vänta er ytterligare goda nyheter, då vi i oktober kompletterar husets verksamhet med öppningen av vår delibar. Med plats i hjärtat av Brygghuset välkomnar vi gäster för dagens första kopp kaffe, en god lunch lagad med kärlek, välförtjänt AW och massa härliga råvaror och delikatesser att köpa med sig hem.

Ja, ni hör ju. Odenplan har precis blivit lite vackrare. Och vi är taggade på hösten - hoppas ni är det också!