Blogg

Brygghuset öppnar upp sina portar för en julupplevelse utöver det vanliga!

brygghuset med snö

Vår vackra Bryggarsal från 1914 är inte bara en historisk miljö utan en plats fylld med julens ande. Generösa takhöjder, stämningsfull belysning och stora fönster skapar en magisk atmosfär som ger ljus och rymd för en riktig julfest.

Glöm det traditionella julbordet och ge er själva chansen att njuta av en modern, välsmakande trerättersmiddag. Våra kockar, under ledning av den prisbelönta kökschefen Martin Orchidéen, har skapat en meny inspirerad av julens alla smaker. Här serveras inga traditionella rätter – istället har vi satt samman en spännande meny av julens smakrika essenser, lagad från grunden med färska och säsongstypiska råvaror.

Bryggarsalen är inte bara en plats för god mat och julmys. Här finns möjligheter för stora festkvällar med flera barer, scen och plats för både liveband och DJ. Efter middagen öppnar vi upp dansgolvet för att fortsätta julfirandet ända in på småtimmarna.

För den som föredrar en mer avslappnad stund bjuder vi in till stämningsfulla julluncher på utvalda datum från 27 november till 22 december. En festlig lunchupplevelse som smyger in julens smaker på menyn och gör julbordet avundsjukt.

Kom och skapa en oförglömlig julstämning på Brygghuset i år. Vi bjuder inte bara på en festlig kväll utan på en fullskalig julupplevelse som sätter tonen för en minnesvärd högtid!

Läs mer